5 vuoden luetuinta postausta

SOME / BLOGI

5.

Mun Crohnin tauti on asia, josta aloin vasta tänä vuonna kirjoittaa avoimesti ja sen on ymmärrettävästi monia kiinnostava aihe. Ihmiset ovat luonnostaan uteliaita ja kaikki eivät kirjoita sairauksistaan läheskään niin avoimesti, mitä itse päätin kirjoittaa. Toivon tarjoavani tietoa janoaville sitä kaivattua informaatiota, mahdollisessa diagnosointivaiheessa oleville lohtua ja kanssasairastajille vertaistukea.

4.

Kuivan ihon meikkipohja kiinnosti tänä vuonna monia. Postauksen vinkit ovat todellakin ajattomia ja noudatan niitä itse joka talvi, kun iho kuivuu pahemmin. Nyt olen tänä alkutalvena ollut usein meikittä, mutta tätä kaavaa noudatan, jos haluan lähteä kakkunaamalla liikkeelle. Suosittelen siis lämpimästi, vaikka itse sanonkin!

3.

Yllättäen kärkikolmoseen pääsi siis yhteistyöpostauksia, koska kolmanneksi kiri Sodastreamin kanssa toteutettu yhteistyöpostaus, jossa esittelin heidän lanseeraamaansa pulloa, joka on tarkoitettu kuplivaan ihonhoitoon. Ihonhoito on jäänyt viime aikoina aika vähälle, mutta kivennäisvettä laitteella tulee tehtyä.

2.

Myös Kirpputori Swapin kanssa yhteistyössä tehdyt kaksi postausta nousivat mun vuoden luetuimpiin ja itsellekin jäi lämmin fiilis, niin yhteistyöstä kuin kirpputori Swapista ja heidän palvelualttiista ja ystävällisestä henkilökunnastaan. Toivottavasti pääsemme joskus uudelleen toteuttamaan jotain tämänkaltaista yhteistyötä.

1.

Ehdottomasti luetuimmaksi postaukseksi nousi Smileon kanssa tehty hampaidenvalkaisuyhteistyö, jossa sain testiin heidän vegaaniset hampaidenvalkaisutuotteensa. Eikä ihme, koska onhan hampaiden valkaisu aina jollekulle ajankohtainen asia! Postauksen kuviin olen tyytyväinen ja rakastin noita ihanan värisiä neilikoita, jotka päätyivät kuvausrekvisiitaksi maljakostaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

disa svensson
disa svensson,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229