Heleää ja hologrammia - Tammikuun suosikit

KOSMETIIKKA, SUOSIKIT

Ajatuksissa oli tehdä koko vuoden suosikit, mutta totesin, että siinä näkyvät tuotteet tulisivat luultavasti olemaan niitä samoja, mitä viime vuoden kuukauden suosikit -sarjassa näkyi, joten luonnollisin suunta on siis eteenpäin. Tässä tulee tammikuun suosikit!

Kuukauden suosikeista löytyy tälläkertaa aika peruskometiikkaa sekä maailman ihanimmat korvikset, joista höpötän tuossa hiukan alempana. Ensiksi haluan kuitenkin mainita Lily Lolon Pink Champagne mineraaliluomivärin, jonka sain House of Organic yhteistyön yhteydessä. Se on ihanan kevyt, helmiäinen ja sopii mun tänhetkiseen meikkaustyyliin. En saa siitä vaan tarpeekseni!

Perushygieniatuotteista lemppareiksi nousi Batisten Blush -kuivashampoo, jonka otin testiin, kun mun yleensä ostamaa Fresh -tuoksua ei sattunut olemaan kyseisen kaupan valikoimassa. Tämä ei todellakaan toppaa Freshiä, mutta nousi kuitenkin hyväksi kakkokseksi ja kuukauden suosikiksi, koska kuivashampoo kuuluu edelleen mun peruskosmetiikkarepertuaariin. Ei sitä ilman voi elää! Sama koskeekin sitten deodoranttia, jonka kanssa olen kipuillut ikuisuuden. Nappasin testiin Herbinan vegaanisen deodorantin tuoksussa Soft Cashmere. Huomasin, että tuoksuton dödö ei itselläni toimi ja en ole vieläkään, aikomuksista huolimatta, saanut aikaiseksi hankkia muovitonta deodoranttia. Tämä ajaa siis asiansa erityisen hyvin ja varmasti ostan uudelleen, jos edelleen näitä markettidödöjä käytän.

Pr-lahjana saatu The Body Shopin Warm Vanilla Body Yogurt nousi lemppariksi jo heti sen saatuani, mutta rakastan sitä edelelleen aivan hurjasti. En vaan pääse yli siitä, miten huumaavan ihanalta tämä tuoksuu. Kosteuttaa hyvin! Käytän tätä yleensä suihkun jälkeen koko kroppaan. Tuote saa myös iison iison plussan siitä, että se on eläinkokeeton ja vegaaninen.

Essencen Pr-lahjana saatu Volume Booster Lash Primer on meille tynkäripsille ihan mahtava lisä, jos haluaa saada omat ripset pomppaamaan esiin vähän näyttävämmin. Itse turvaudun usein tekoripsiin, jos haluan samanlaisen efektin, mutta aina ei jaksa niiden kanssa alkaa säätämään. Ripsiprimerilla saa siis nopeasti ja vaivattomasti ripset esiin!
Colourpopin nestemäinen Supernova -luomiväri sävyssä From The Valley
on ollut Lily Lolon helmiäisen mineraaliluomivärin lisäksi ihana heleä lisä silmämeikkiin, jonka haluaa hohtelevan. Tällä saa yhtä helposti tosin myös sotkuisen kuin kauniin lopputuloksen, mutta ihan kevyt sipaisu riittää, jos ei halua mitään erikoisempaa alkaa taiteilemaan.

Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä on nämä täydellisen upeat Mine Güngörin hologrammiset Abduktio-korvikset. Rakastan näitä! Haalin tuossa tovi sitten myös toiset korvikset heidän verkkokauppansa alesta, mutta nämä sain joululahjaksi. Korut on valmistettu akryylistä ja niillä on todella kaunis sävy, joka totta kai vaihtelee valosta riippuen. Ihanat!! Suosittelen tosi lämpimästi Mine Güngöria jos haluaa vähän erityisemmät ja erottuvammat korvikset tai muita koruja.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini
Sini,
Toi vaniljarasva kuulostaa niin hyvältä! Body Shopin tuoksut ovat muutenkin niin omaa luokkaansa ja ne tuoksuvat juuri siltä miltä pitääkin 😊 Ripsiprimeri kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Oon sitä jo kaupoissa hieman katsellut mutta mukaan se ei ole lähtenyt, koska olin hieman skeptinen. Ehkä ensi kerralla kuitenkin ostan sen, mikäli se toimii noin hyvin!
mahdollisestiehka.blogspot.com/
reettakristiina
reettakristiina,
Se on aivan ihanaa! Monissa tuotteissa vanilja saattaa just tuoksua sellaselta ällöttävän esanssiselta, mutta tässä ja vastaavassa kuorinnassa tuoksu on tosi ihana! Toi ripsiprimer on erittäin hyvä perustuote, ei siis mitään ihmetekoja tee, mutta kun omat ripset on oikeesti tosi lyhyet, saa tällä sellasta pientä ehostusta, kun sipaisee ripsivärin alle 😊 Essencen tuotteet ei onneksi ole hinnalla pilattu, joten uskaltaa varmaan ottaa testiin!
nouw.com/reettakristiina
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229